Cotoh Surat Undangan Isra Miraj Bahasa Sunda Terbaru 2022

by wepotus
Cotoh Surat Undangan Isra Miraj Bahasa Sunda Terbaru 2022

Setiap panitia yang ingin menyelenggarakan acara Peringatan Isra Mi’raj Nabi Agung Muhammad SAW di tahun 2022 tentunya ahrus membuat Surat Undangan Isra’ Mi’raj Bahasa Sunda. Oleh karena itu, pada kesempatan kali ini wepotus ingin berbagi salah satu Contoh Surat Undangan Isra Miraj yang menggunakan Bahasa Arab. Semoga bisa bermanfaat ya! ๐Ÿ™‚

Cotoh Surat Undangan Isra Miraj Bahasa Sunda Terbaru 2022

Berikut ini adalah salah satu Contoh Surat Undangan Isra Miraj Bahasa Sunda Terbaru 2022 :

PANITIA PERINGATAN HARI BESAR ISLAM
(MAULID NABI MUHAMMAD SAW)
MASJID AL-HIDAYAH

Alamat : Jl. Kawali – Panjalu No.123 Dusun Lampajang Desa Margamulya 46253

Sabtu, 19 Februari 2022
Nomor : 06/AH/II/2022
Lampiran : โ€“
Perihal : Undangan
Kahatur
Bapa/Ibu/Saderek/Siswa/Siswi :

Assalamualaikum wr, wb..
Puji sinareng syukur kasanggakeun ka gusti nu maha suci. Sholawat miwah salam mugia salamina dilimpahkeun ka kanjeng nabi muhmmad SAW, oge ka kulawargina sareng ka para sohabatna.

Salajeungna, patali sareng acara mieling maulid nabi muhammad SAW 14..H dilingkungan sakola SMPN.. Bade nyelenggarakeun ngajalin silaturahmi, sareng ningkatkeun prestasi siswa supados janten wargi masyarakat anu mipiboga akhlak mulia sarta ningkatkeun rasa mikacinta ka baginda rosullullah SAW.

Ku kituna, panitia ngaharep pisan kasumpingan bapa/ibu/saderek/siswa/siswi dupi katangtosan waktosna nu insya allah bade dilaksanakeun dina:

Dinten : Sabtu
Kaping : 26 Februari 2022
Tabuh : 08.00 WIB dugi ka rengse
Tempat : Masjid Al-Hidayah

Kana kasumpingan bapa/ibu/saderek tawis mikacinta ka rosululloh sareng buktos himmah โ€˜aliyah kana atikan agami, panitia ngahaturkeun nuhun, mugia ku gusti allah dicatet janten amal sholeh. Amin yaa robbal alamin.

Wassalammualaikum wr.wb.

Ketua panitia
TTD

Demikian sharing wepotus kali ini mengenai Contoh Surat Undangan Isra Miraj Bahasa Sunda terbaru 2022. Semoga bermanfaat untuk semuanya ya. Terima kasih! ๐Ÿ™‚

Artikel Terkait :

Related Posts

Leave a Comment